https://www.youtube.com/watch?v=Lju8qlG6AcU
https://www.youtube.com/watch?v=Lju8qlG6AcU
1. Den 25.7.2020

Po příjezdu do Karibiku jsme se ubytovali ve svých kajutách. Jelikož nám po cestě velice vyhládlo, najedli jsme se dosyta. A vyrazili jako správní piráti do přístavu. Vše probíhalo podle plánu, dokud nezaútočila nejhorší hrozba moří v čele s Davy Jonesem. Souboj jsme samozřejmě vyhráli a následně jsme se doslova porvali o místo v posádkách. Už se moc těšíme na to, co nás v následujících dnech čeká
2. Den 26.7.2020

Posádky zábavného kapitána Jacka Sparrowa, nemilosrdného Černovouse, hrozivého Barbossy a krásné Elizabeth se seznámili s pirátským zákoníkem. Probíhala také výroba vlajek, společně jsme vyluštili i první pirátskou šifru. Po obědě na nás čekali souboje jako je únik ze žaláře, přetahovaní o lano, mariáš apod. Večer jsme zakončili pořádnou párty na Ostrově Vraků.
Celý den se vedl ve sportovním duchu, hned po snídani jsme si zahráli míčové hry jako piratball, vybíjenou a další… Odpoledne na nás čekala velká olympiáda v Karibiku, kde se proti sobě utkali státy Čína, USA, Rusko a Egypt. Piráti nám předvedli tradiční kostýmy, hudbu a osobně vyrobenou státní vlajku dané země. Večer byl plný vědomostí, posádky se mezi sebou utkaly v soutěži Chytřejší než pirát - kde jsme prověřili znalosti nejen z pirátské tématiky.
3. Den 27.7.2020

4. Den 28.7.2020

Hned po ránu na nás čekalo rozproudění rumu v žilách, naskákali jsme do bazénu a utkali se v turnaji vodního póla. Po poledním odpočinku jsme spojili své síly a společně jako tým zapojovali v nejrůznější - né zrovna snadných soutěží. Větší z nás se doslova plazili v bahně. Večer jsme si zatancovali a opekli buřty u táboráku. Bohužel nás zastihla velká bouře na moři, a tak jsme noční kimovku pro nejmenší museli trávit v podpalubí.
5. Den 29.7.2020

Pirátské ručičky pracovali od rána na výrobě dárku pro své nejbližší - výroba skleněných přívěšků nás všechny velice bavila. To, že jsme všichni skvělí střelci, jsme potvrdili během dopoledního biatlonu, kde se většina z nás i pořádně zatopila a rozehřála na honbu za pokladem, která nás čekala hned po polední odpočinku. Aby to nebylo tak jednoduché, museli jsme vyluštit spoustu zašifrovaných zpráv, vázat uzly, a taky si svůj poklad najít. Večer nám ti, kterým Bůh nadělil, předli své dovednosti v Pirátmánii. Nejstatečnější z nás trávili noc pod širým nebem.
6. Den 30.7.2020

Hned po snídani jsme se vydali na toulky po Karibiku, jezdili jsme na koních a udělali jsme si malý výlet do civilizace. Po náročném výletu jsme malovali své kapitány v životní velikosti a vytvářeli budky pro hmyz v lese. Večer jsme trávili kulturně - a to v letním kině pod hvězdami.
Předposlední den v Karibiku všechny pirátské posádky zabojovaly o poslední body v celotáborové soutěži, počasí nám přálo, a tak nechyběly ani hrátky s vodou. Po obědě se nám ztratili všichni kapitáni a také pirátské poklady jako kompas, mapy, meč, truhla se zlatem, a tak nezbývalo nic jiného, než všechno okamžitě najít a vrátit zpět na paluby lodí. Nejkrásnější piráti a pirátky se zúčastnili soutěže Miss a Missák Karibiku, kde své kvality předvedli například v improvizovaném tanci nebo přehlídce v plavkách. Večer přišlo velké a smutné loučení - hledali jsme ve tmě bonbóny s pomocí baterek, shlédli video plné zážitků z celého týdne a nechyběla ani pořádná pirátská pařba na diskotéce nebo ohňostroj.
7. Den 31.7.2020

8. Den 1.8.2020

A je to tady!! Přichází čas vyhlášení nejlepší pirátské posádky, předaní diplomů a cen za soutěže konané v průběhu týdne. Piráti vyklidili své kajuty, loučili se svými kapitány a na lodi odpluli zpět na souš. Děkujeme všem malým a mladý pirátům, za účast a skvěle strávený týden na moři. Poklona patří také všem kapitánům a pracovníkům, kteří vytvářeli úžasnou atmosféru a pečovali o své svěřence. TĚŠÍME SE ZASE ZA ROK NA PALUBĚ!!!