1. Den 17.7.2021

Škola čar a kouzel v Bradavicích opět vítá své studenty! Bradavický expres překvapili již ze začátku zlí mozkomoři, kteří svedli nelítostný boj s ředitelem školy Albusem Brumbálem. Ten však ubránil všechny své studenty a tak se mohli všichni kouzelníci ubytovat ve svých komnatách a seznámit se se svými spolužáky. Po setmění nás čekal uvítací ceremoniál, při kterém byli studenti rozděleni Moudrým kloboukem do čtyř kolejí-Nebelvír v čele s Albusem Brumbálem, Zmijozel se Severusem Snapem, Mrzimor s profesorem Pošukem Moodym a Havraspár v čele s Helenou z Havraspáru. Po ukončení ceremoniálu se všichni kouzelníci odebrali do svých komnat a těšili se, co přinese první oficiální školní den v Bradavicích.
2. Den 18.7.2021

První školní den v Bradavicích začal seznamováním kouzelníků. Studenti se navzájem představovali, podepsali si nákrčníky v barvě svého týmu, vytvořili si kolejní zvíře na dveře své komnaty a zbytek dopoledního programu se zúčastnili prvních týmových aktivit a získali tak první cenné body pro svou kolej. Odpoledne patřilo exkurzi po bradavických pozemcích s kimovkou, zahráli jsme si vybíjenou a vytvářeli rekvizity do fotokoutku na první velkou večerní bradavickou diskotéku.
Začátek týdne v Bradavicích začal velkým soubojem ve famfrpálu. Mezi sebou se utkali jak velcí, tak menší kouzelníci z každé koleje a vítězným týmem se pro tuto část programu stala kolej Havraspár. Odpoledne jsme se vydali do lesa, kde začala škola v přírodě. Za hodinu bylinkářství, ošetřovatelství, muzikologie, číselné magie či hodinu přeměňování získávali studenti potřebný materiál na výrobu ptačích budek a ptačích bábovek, které jsme rozmístili po celém Zapovězeném lese. Večer patřil vědomostní hře Čaruj! a došlo i na stezku odvahy.
3. Den 19.7.2021

V úterý dopoledne se naši kouzelníci věnovali kreativní aktivitě zvané "tea bag folding" neboli vytvářením mandal z čajových sáčků. Odpoledne se naopak odehrávalo v aktivnějším duchu a to v tématu mezinárodního dne šachu a hledání umoulousaných balíčků po bečevských Bradavicích. Po zdárném nalezení všech figurek do šachovnicového pole začala samotná hra. Všechny týmy však úspěšně šachovnicový souboj vyhráli a slíbené balíčky přiletěly létajícím autem. Večer po hlasování se promítal třetí díl Harryho Pottera Vězeň z Azkabanu.
4. Den 20.7.2021

5. Den 21.7.2021

Vítejte na olympiádě roku 2021 v Bradavicích! Celý den jsme zahájili slavnostním ceremoniálem, zapálením ohně a slibem. Hned poté jsme plnili týmové olympijské aktivity jako například jízdu na koni, lyžích, bobech, biatlon či moderní čtyřboj, při kterém jsme se dozveděli informace nejen o olympijských hrách, kontinentech a státech světa, ale i o hostující zemi pro tento rok, Japonsko. Odpoledne už každý z kouzelníků bojoval sám za sebe v individuálních disciplínách jako vodní slalom, hod oštěpem, koulí, kladivem, studenti Bradavic si zahráli fotbal, basket a vyzkoušeli i sportovní střelbu. Večer byla olympiáda slavnostně ukončena předáváním diplomů a medailí a olympijský oheň jsme navíc využili i k táboráku a přespávání venku.
6. Den 22.7.2021

Ve čtvrtek čekal Bradavice kouzelnický souboj 100x jinak. Jednotlivé koleje se utkaly v řadě disciplín zaměřených nejen na fyzickou zdatnost, ale i na přesnost a schopnost pracovat v týmu. V odpolední časti programu jsme vyrazili na projížďku na Klofanech a trénovali bradavické taneční kreace. Hlavní častí programu však byla talentová soutěž Mé kouzelné já, kde jsme zhlédli opravdu kouzelná vystoupení našich studentů. Závěr dne jsme si zpestřili noční tombolou.
7. Den 23.7.2021

Předposlední den v Bradavicích odstartoval hledačkou ztracených profesorů, viteálů a dalších předmětů z Harryho Pottera. Hned poté začali menší kouzelníci vytvářet kreativní obrázky jak například z luštěnin, piškotů a dalších sypkých materiálů, tak z přírodnin z okolí bradavických pozemků. Pro starší studenty naopak začal selfie závod o to, kdo nejrychleji nafotí celkem sto selfie fotografií podle zadání - v olympijském dresu, v Brazílii, s hlavou v oblacích, v odraze, na pláži, s Hedvikou a mnoho dalších. Odpoledne se každý student mohl zabavit buďto svou oblíbenou aktivitou, nebo navštívit aktivní stanoviště připravené profesorským sborem - kouzelný tatér neboli malování na obličej, famfrpong, městečko Kvikálkov, uhádni kouzelníka, používání žíně z jednorožce v praxi alias pletení náramků a další. Večer zažily Bradavice svůj historicky první živý přenos na internetu a poté začal závěrečný pyžamový bál. Nechyběl ani ohňostroj.
8. Den 24.7.2021

Školní rok v Bradavicích je u konce! Slunečné počasí jsme do poslední chvíle využili k procházce po valašské stezce a zahráli jsme si poslední společnou vybíjenou. Po rozloučení s profesory a všemi kamarády jsme se v odpoledních hodinách odebrali zpět do mudlovského světa.