1. Den 7.8.2021

Cesta do Bradavic vypadala zpočátku pohodově. Ovšem do té doby, než těsně před koncem cesty zablokovali další naší jízdu Voldemort společně se Smrtijedy. V mračnech dýmu a ďábelských zvuků nás vyhnali z autobusu ven a odfrčeli s ním k Bradavicím, které chtěli napadnout. Naštěstí byl poblíž ředitel, pán profesor Brumbál, který nás zavedl na správnou cestu. Voldemort se Smrtijedy ale obklopili už Bradavice a naháněli nám opravdu pořádnou hrůzu. Byl to vůbec první souboj mezi ním a statečným Brumbálem, který jsme na vlastní oči viděli. Brumbál měl jednu chvíli namále, ale nakonec se mu smrští kouzel podařilo Voldemorta ozbrojit a zahnat. Seznamovací večer v Bradavicích byl ve stylu klobouků a košťat.
2. Den 8.8.2021

Probudili jsme se v Bradavicích do slunečného rána, avšak stále ještě jako Mudlové. Profesoři si nás chtěli vyzkoušet, zda vůbec máme na to studovat ve škole čar a kouzel a připravili pro nás Kimovku Harryho Pottera, při níž si otestovali náš postřeh a zejména naší paměť. Všichni jsme prospěli, avšak profesoři chtěli vědět, jak jsme schopni používat naše smysly. Připravili nám proto netradiční orientační běh, při němž jsme kromě zdolávání překážek museli ochutnávat koření, testovali nám i hmat a sluchové vjemy. Také odvahu posbírat drahokamy ve fujtajblu. Večer nastal čas, na který jsme tolik čekali. Slavnostní zařazování studentů Mluvícím kloboukem, který nám na hlavu v Zapovězeném lese nasazoval sám profesor Brumbál. Ceremoniál řídila jeho zástupkyně profesorka Monerva McGonagallová společně s profesorkou jasnovidectví Sibylou Trelawneyovou. A tak se koleje Nebelvír, Havraspár, Mrzimor a Zmijozel opět zaplnily. Už jako studenti jsme to večer rozjeli na první společné taneční párty.
3. Den 9.8.2021

Ráno jsme se probudili už jako právoplatní studenti bradavické školy čar a kouzel. Čekalo nás seznamování v jednotlivých kolejích a vyráběli jsme si na dveře svých komnat kravaty v kolejních barvách. Hlavním naším úkolem bylo uvařit si v kotlíku na ohni svoji vlajku z přírodních barviv. Odpoledne patřilo sportovnímu utkání a zápolení, a to naší nejoblíbenější hře Famrpálu. Rvali jsme se všichni jako lvi a vítězem celého klání se stal Zmijozel. Večerní hrátky probíhaly u kola štěstí ve hře Risk Bradavic.
4. Den 10.8.2021

Dopoledne probíhaly kolejní souboje, a přestože venku bylo pětadvacet stupňů zápolili jsme dokonce také na bobech a lyžích. Kolejním klání pokračovalo labyrintem profesorky jasnovidectví Sibyly, známou hrou Bludiště. Vyráběli jsme i dračí vejce a naším úkolem ho byly shodit z pětimetrové výšky tak, aby se nerozbilo. Odpoledne patřilo očekávané výpravě za pokladem Gringotů, na které nás čekalo několik zapeklitých šifer. Navštívili jsme i koupelny Prefektů, kde jsme mezi sebou opět utkali, tentokrát v bazénu. Vyzkoušej svou moudrost kouzelníků, přesně tak se jmenovala velká vědomostní soutěž ve stylu Máme rádi Bradavice!
5. Den 11.8.2021

Dnešní dopoledne jsme strávili v Zapovězeném lese. Čekala nás bradavická škola v přírodě a pokud jsme uspěli v nejrůznějších disciplínách, získali jsme dřevo pro stavbu ptačích budek. V duchu aragogie se odvíjela další hodina, neboť jsme museli vytvořit z přírody pavouky v duchu symbolů a barev našich kolejí. Všichni jsme se nemohli dočkat na Podivuhodné lektvary profesora Snape. Předtím jsme ale museli složit zkoušky z kouzel a samotných lektvarů. Mladší studenti vyráběli pestrobarevné lektvary, které připomínaly  pohádku Hrnečku vař. Ti starší museli uvařit pro profesorský sbor kotlíkovou gulášovku. Bylo opravdu těžké rozhodovat, která byla nejlepší, prostě všem profesorům se sbíhaly sliny. Po večerních soubojích jsme se všichni kouzelníci srazili o ohně. Po setmění jsme se opět vydali do Zapovězeného lesa na Morseohrátky, při kterých nás přepadli Smrtijedi se samotným lordem Voldemortem.
6. Den 12.8.2021

V duchu bajek z kouzelnického světa se odehrávalo dnešní dopoledne. Jen ti ostražití s velkým pamatovákem mohli sklízet největší úspěchy v rámci celé koleje. Protože dnešní den patřil olympijskému Ohnivému poháru, losovali jsme si zemi ze všech světadílů, kterou budeme jako celá kolej zastupovat. A pak jsem už nacvičovali slavnostní nástupy jako Indové, Egypťané, Mexičané a Angličané. Olympijský oheň, vlajkonoši, slavnostní slib a právě slavnostní nástupy spojené s tancem, scénkami, ukázkami života z dané země, příběhy nádherně zahájily Boj o Ohnivý pohár. Fenomenální byl i večerní program, vůbec poprvé ve své historii školy se konala populární soutěž Co na to Bradavice. Po něm následoval stejně skvělý a tolik oblíbený bradavický Talent, který ukázal, jak skvěle nadané máme letos studenty. Na závěr přišla očekávaná noční stezka Lorda Voldemorta.
7. Den 13.8.2021

Novinářka Rita Holoubková měla od rána s námi plno práce. Připravovala nás na společnou fotku studentů Bradavic roku 2021. Po focení jsme vyrazili na výlet kolem Černého jezera a na vyhlídku nad lomem. Byl to vůbec nejteplejší den z celého týdne, a tak profesoři rozhodli, že ho strávíme u jezera a bazénu, kde se až do večera konaly vodní souboje mezi jednotlivými kolejemi. Po večeři jsme museli v rámci kolejí splnit zvláštní úkol. Vybrat si scénku z kouzelnického filmu Saxana a předvézt ji včetně kouzla. Všem se to povedlo a studenti se náramně bavili. A přišel očekávaný moment, a to vyhlásit Krále a královnu a Prince a Princeznu letošních studií. Nechyběly polibky, korunky ani tance. Všichni jsme se přesunuli plni dojmů do sálu na závěrečný slavnostní mejdan ukončený ohňostrojem.

8. Den 14.8.2021
V Bradavicích vládla od rána pořádná nervozita. Do poslední chvíle nebylo jisté, zda letos skutečně vyhraje Zmijozel, který po celou dobu byl v popředí, neboť nás čekaly ještě tři důležité a zásadní soutěže. Jednou z nich byl Kolotoč challenge, aneb ukaž, zda to zvládneš. Popravdě některé úkoly byly opravdu divoké, jako například najít kámen mudrců mezi živými housenkami. Vyvrcholením celého týdne byla tradiční hledačka pánů profesorů, Harryho Pottera, Dobyho i samotného lorda Voldemorta. A Zmijozel opět dokázal, že si letošní triumf odnesli studenti právě této koleje pod vedením profesorky Dolores Umbridgeové a profesora Severuse Snape.